Senaste

Stöde vårdcentral

 I dag ska bloggen handla nåt som vi alla stödebor ska känna oss stolta över att vi har.

På väldiga många ställen finns det en vårdcentral som inte alla gånger fyller måttet

Men inte i Stöde.

Vi ska va jättestolta och tacksamma för det, det har aldrig varit problem med att få vård där- eller remiss  till sjukhus- där det också är jätteproblem, så stora att jag t.ex. förra lördan var där på besök där- en lördag. De  höll öppet bl.a.för mig för att krympa de köer som finns.

Tänk, läkaren Björn Johnsson  har varit i Stöde närmare 25 år, osäker hur många år. Det tyder på att han har trivts med oss, han lär finnas med än, några dagar i månaden.

I stället för honom  kom en läkare från finska Karelen, Lev Reznichenko, som med familj köpte hus på byn, en garant för att även han blir hos oss länge. Hjärnkirurg som nu "studerat" några år för att bli vår läkare. Vi har det bra. 

Jag uttrycker min glädje, som jag vet att många delar med mej och önskar Vårdcentralen med Maria (Lex Maria) och hennes trevliga personal, god fortsättning framåt, tänk fru Carlsson har jobbat  drygt 40 år där, Bara det !

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.03 | 17:24

Vilken fantastisk bakdag! Jag önskar jag hade den energin och förmågan. Lägger du upp ett förråd för sommarens fika på nya uteplatsen? Verkligen roligt att läsa

...
19.03 | 15:48

Hästen hette Rempojken och köptes av min pappa som knappt 2-åring.
Rempojken var inte inkörd, men det fixade pappa bra'!

...
20.12 | 10:34

Bernth-Ivar, maken och jag önskar dig en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

...
10.12 | 15:24

Trevliga bilder och jag också (som min bror) känner igen folk. Trevlig att se en bild på Garvare Ekström då vi har köpt hans ställe och firar jul och sommar där

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS