Senaste

28 mars

  I dag blir det några rader om herr-och damfotfotboll på byn, herrfotbollen har jag skrivet om men hur står det till med damdito?

Jag kollar på föreningens hemsida och visst finns det lite där, Ny tränare, Anette Bergman med hjälp av Lisa Östman ska se till fylla åskådarläktaren i sommar. Det ska väl gå bra, man spelar ju i div. 2 numera. Nån ny spelare lär visst ha kommit till sen i fjol. Annars det rätt tunt med nyheter på hemsidan faktist. Hemsidan är föreningens ansikte till medlemmar och fans !

Desto mer på herrsidan, nu i div.6. Gamla rävar på banan igen, vad betyder det? Hasse Sjölander är med , i fjol ingen från Stöde i div. 2 laget, eller har jag fel?. Skulle gissa att dom lockar många till den gamla Stöde IP, från 70-talet när det är dags, jag tror jag har rätt, Vad de som jobbat med det tidigare div.2 laget, vad gör dom nu? I morron blir det snack om en viktig instans på byn, gissa vilken!

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.03 | 17:24

Vilken fantastisk bakdag! Jag önskar jag hade den energin och förmågan. Lägger du upp ett förråd för sommarens fika på nya uteplatsen? Verkligen roligt att läsa

...
19.03 | 15:48

Hästen hette Rempojken och köptes av min pappa som knappt 2-åring.
Rempojken var inte inkörd, men det fixade pappa bra'!

...
20.12 | 10:34

Bernth-Ivar, maken och jag önskar dig en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

...
10.12 | 15:24

Trevliga bilder och jag också (som min bror) känner igen folk. Trevlig att se en bild på Garvare Ekström då vi har köpt hans ställe och firar jul och sommar där

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS